100 qüestions de matemàtiques
Imprimir
100 qüestions de matemàtiques
Categoría: Divulgación matemática
Autor:
Miquel Capó
Editorial:
Cossetània Edicions
Año de publicación: 
2014
Nº de hojas:
256
ISBN:
978-84-9034-191-9

(Reseña pendiente de realización. Mientras se realiza la misma y para que os sirva de orientación os dejamos con la contraportada)

Contraportada:

Què és el nombre d’or? I els nombres amics? Com ens ajuden els nombres primers a comprar per Internet? Podríem viure un dia sencer sense nombres? Sabies que a la numeració dels bitllets d’euro hi pots trobar el seu origen? Hi ha més d’un infinit? Sabies que la paraula GOOGLE té a veure amb les matemàtiques? Quantes vegades hem de doblegar un full per arribar a la Lluna? Quina és la fórmula matemàtica més bella? Vols calcular a quina distància està l’horitzó? T’agraden els problemes d’enginy? Aquestes són una mostra de les qüestions que trobaràs en aquest llibre. Podràs descobrir la cara més amable de les matemàtiques on veuràs que són una ciència antiga, interessant i útil.

Miquel Capó

(Ciutadella de Menorca, 1979) és llicenciat en Matemàtiques per la Universitat Politècnica de Catalunya (2002) i màster en Qualificació Pedagògica (2002).

Professor de matemàtiques, actualment exerceix a l’institut M. Àngels Cardona de Ciutadella de Menorca.

Des de l’any 2005 ha publicat 22 llibres d’enginy matemàtic entre els quals destaquen El país de las mates. 100 problemas de ingenio; Problemas de ingenio para primaria; Problemas de ingenio para primer ciclo de secundaria; Mate a las mates; Puzles y matemáticas, Juega con los números; Magia matemática i 365 enigmas y juegos de lógica.

L’autor està convençut que, malgrat la mala fama que tenen, les matemàtiques són útils, entretingudes, curioses, interessants i sorprenents.


Materias: Problemas, retos, curiosidades, matemática cotidiana.
Autor de la reseña:

 
Volver